donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart!

woensdag 27 december 2017
De cowboykampioen van Aura Xilonen genomineerd voor Libris Mooiste Boekomslag 2017

dinsdag 7 november 2017
Nieuwe roman van Isabel Allende!

dinsdag 31 oktober 2017
Voorjaarsaanbieding 2018 online!

maandag 9 oktober 2017
Elke Veldkamp te gast bij VPRO Boeken

maandag 2 oktober 2017
Wie vlucht en wie blijft van Elena Ferrante nu €15,00

woensdag 13 september 2017
De waren van Daniël Rovers op Shortlist ECI Literatuurprijs!

maandag 11 september 2017
Prachtige recensie in VPRO Gids over Het leven in tijden van vrede van Francesco Pecoraro

woensdag 23 augustus 2017
Hoera! Wie vlucht en wie blijft van Ferrante nu ook in Bestseller60!

woensdag 9 augustus 2017
Ode aan Pleidooi voor de rechten van de vrouw van Mary Wollstonecraft op 7 september in Spui25

Presentatie nieuwe bundel Hans Groenewegen
vrijdag 26 september 2008

Op donderdagavond,2 oktober, wordt bij boekhandel Selexys Verwijs in Den Haag de nieuwe bundel van Hans Groenewegen, zuurstofschuld gepresenteerd.
Het programma begint om 19.30 uur en is een aanrader voor iedere poëzieliefhebber.

In zijn vierde dichtbundel gaat Hans Groenewegen meer dan ooit in gesprek. Er klinken dan ook vele stemmen door deze poëzie, maar zijn ze wel per definitie van de ander? Als mensen onwelkome kwesties nu eens niet gedachteloos afschuiven op derden, wordt hun leven dan niet even adembenemend als de taal waarmee deze dichter - soms teder en verheven, soms ironisch en bits - hen omringt?

De dichters Ben Zwaal en Samuel Vriezen werken aan deze avond mee. Beide zullen uit eigen werk voordragen, gevolgd door Hans Groenewegen. De avond zal afgesloten worden met een gecombineerde voordracht van de dichters uit de nieuwe bundel zuurstofschuld.

Na afloop van het programma drinken wij graag met alle aanwezigen een goed glas wijn; uiteraard zijn de dichters bereid om bundels te signeren. Uitgeverij Wereldbibliotheek en Boekhandel Verwijs stellen het op prijs als u laat weten og u erbij kunt zijn, u kunt zich aanmelden bij Odile Bol, o.bol@wereldbibliotheek.nl

Donderdag, 2 oktober bij Boekhandel Verwijs, Passage 39 te Den Haag. Aanvang 19.30 uur