Francesco Pecoraro op de shortlist Europese Literatuurprijs 2018

woensdag 13 juni 2018
Najaarsaanbieding 2018 online!

donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

Literatuurkeuze Brigitte Kaandorp bij De Meesterwerken: De Napolitaanse romans van Ferrante!
donderdag 1 juni 2017

Gisterenavond was Brigitte Kaandorp te gast bij het VARA programma 'De Meesterwerken'. Haar literatuurkeuze is gevallen op De Napolitaanse romans van Elena Ferrante! 'Een meestervertelster. Ik kon niet meer stoppen met lezen.'

Bekijk hier de aflevering terug.

Over De Meesterwerken
Als je één boek, één film, één muziekstuk, één beeldend kunstwerk en één tv-programma mag doorgeven aan de komende generaties, welke zouden dat dan zijn en waarom?

In de A’DAM Toren ontvangt presentator en cultuurliefhebber Paul Witteman wekelijks een bijzondere hoofdgast om dé grootste meesterwerken uit de nationale en mondiale kunst en cultuur te bespreken. Het publiek kan stemmen op hun favoriete boek, film, muziekstuk en beeldend kunstwerk. Deze lijst is een samenstelling van werken die zijn aangedragen door onze hoofdgasten, kenners uit elk vakgebied en het publiek.

Stem hier op De Napolitaanse romans van Elena Ferrante!