dinsdag 7 november 2017
Nieuwe roman van Isabel Allende!

dinsdag 31 oktober 2017
Voorjaarsaanbieding 2018 online!

maandag 9 oktober 2017
Elke Veldkamp te gast bij VPRO Boeken

maandag 2 oktober 2017
Wie vlucht en wie blijft van Elena Ferrante nu €15,00

woensdag 13 september 2017
De waren van Daniël Rovers op Shortlist ECI Literatuurprijs!

maandag 11 september 2017
Prachtige recensie in VPRO Gids over Het leven in tijden van vrede van Francesco Pecoraro

woensdag 23 augustus 2017
Hoera! Wie vlucht en wie blijft van Ferrante nu ook in Bestseller60!

woensdag 9 augustus 2017
Ode aan Pleidooi voor de rechten van de vrouw van Mary Wollstonecraft op 7 september in Spui25

dinsdag 25 juli 2017
Dieuwertje Blok spreekt luisterboeken Elena Ferrante in!

maandag 3 juli 2017
Najaarsaanbieding 2017 online!

Liesbeth Lagemaat wint Karel van de Woestijneprijs!
vrijdag 26 mei 2017

Liesbeth Lagemaat heeft de Karel van de Woestijne juryprijs gewonnen voor haar bundel Nachtopera. Naast de juryprijs mocht zij ook de publieksprijs in ontvangst nemen voor haar gedicht Van de man had ze scheepjes gevouwen. Dit werd zaterdagavond bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking in het Museum Dhondt-Dhaenens. De Karel van de Woestijneprijs is een driejaarlijkse prijs voor poëzie, die dit jaar voor de vijfde keer werd uitgereikt door de gemeente Sint-Martens-Latem. De overige genomineerden waren Anneke Brassinga, Eva Gerlach, Mark Boog en Bart Meuleman.

Karel van de Woestijneprijs
De Karel van de Woestijneprijs is vernoemd naar de Vlaamse dichter Karel van de Woestijne (1900-1906) en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt door de gemeente Sint-Martens-Latem. De winnaar ontvangt € 3000.

Eerdere winnaars van de prijs waren Gerrit Kouwenaar, Leonard Nolens, Charles Ducal en Hans Tentije.

Over Liesbeth Lagemaat
Liesbeth Lagemaat (Bergen op Zoom, 1962) studeerde Nederlands en Taal- en Literatuurwetenschap. Lagemaat heeft gewerkt als journalist, actrice, reclametekstschrijver, accountmanager, docent Nederlands, manager en havenmeester. In 2005 debuteerde zij met de bundel Een grimwoud in mijn keel, waarvoor ze de C. Buddingh’-prijs kreeg toegekend. Verder verschenen bij Uitgeverij Wereldbibliotheek haar bundels Een koorts van glas (2007), Handlanger – Het witte kind (2009), Het uur van de pad (2012) en Nachtopera (2015).