woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Liesbeth Lagemaat wint Karel van de Woestijneprijs!
vrijdag 26 mei 2017

Liesbeth Lagemaat heeft de Karel van de Woestijne juryprijs gewonnen voor haar bundel Nachtopera. Naast de juryprijs mocht zij ook de publieksprijs in ontvangst nemen voor haar gedicht Van de man had ze scheepjes gevouwen. Dit werd zaterdagavond bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking in het Museum Dhondt-Dhaenens. De Karel van de Woestijneprijs is een driejaarlijkse prijs voor poëzie, die dit jaar voor de vijfde keer werd uitgereikt door de gemeente Sint-Martens-Latem. De overige genomineerden waren Anneke Brassinga, Eva Gerlach, Mark Boog en Bart Meuleman.

Karel van de Woestijneprijs
De Karel van de Woestijneprijs is vernoemd naar de Vlaamse dichter Karel van de Woestijne (1900-1906) en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt door de gemeente Sint-Martens-Latem. De winnaar ontvangt € 3000.

Eerdere winnaars van de prijs waren Gerrit Kouwenaar, Leonard Nolens, Charles Ducal en Hans Tentije.

Over Liesbeth Lagemaat
Liesbeth Lagemaat (Bergen op Zoom, 1962) studeerde Nederlands en Taal- en Literatuurwetenschap. Lagemaat heeft gewerkt als journalist, actrice, reclametekstschrijver, accountmanager, docent Nederlands, manager en havenmeester. In 2005 debuteerde zij met de bundel Een grimwoud in mijn keel, waarvoor ze de C. Buddingh’-prijs kreeg toegekend. Verder verschenen bij Uitgeverij Wereldbibliotheek haar bundels Een koorts van glas (2007), Handlanger – Het witte kind (2009), Het uur van de pad (2012) en Nachtopera (2015).