donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Auteursbezoek María Dueñas
donderdag 3 november 2016

María Dueñas is de komende dagen in Nederland en België. De schrijfster van onder meer Het geluid van de nacht en Het geluk van een wijngaard zal onder meer aanwezig zijn in Utrecht en Antwerpen.

De bestsellerauteur María Dueñas zal op 3 november geïnterviewd worden in het Instituo Cervantes te Utrecht. U kunt hierover meer informatie vinden op de website van Instituo Cervantes.

Op 4 november vindt er een interview door Maarten Steenmeijer en signeersessie plaats in de Maastrichtse boekhandel Dominicanen. Als u over dit evenement meer te weten wil komen, kijkt u dan hier.

In het weekend zal Dueñas te zien zijn in België op de Antwerpse boekenbeurs. Zo is er op 5 november een signeersessie in Boekhandel Standaard en op 6 november een signeersessie in zowel de Fnac als op de boekenbeurs bij Elkedag Boeken.