woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Voorjaarsaanbieding 2016 online!
maandag 9 november 2015

Uitgeverij Wereldbibliotheek komt weer met een sterke aanbieding: in het voorjaar van 2016 verschijnen er klassiekers, bestsellers, geëngageerde literatuur, poëzie, non-fictie én een graphic novel.

Bekijk hier onze volledige voorjaarsaanbieding!

Na het succes van de Napolitaanse romans kon een heruitgave van het debuut van Elena Ferrante natuurlijk niet uitblijven, naast herdrukken van haar eerdere romans, Dagen van verlating en De verborgen dochter. Ook verschijnt er een nieuwe roman van María Dueñas, auteur van Het geluid van de nacht, en Schittering van Margaret Mazzantini, wier Ga niet weg werd verfilmd met Penélope Cruz in de hoofdrol.

Aan de lijst met klassiekers kunnen we deze aanbieding nieuwe romans van Sándor Márai en Nikos Kazantzakis toevoegen, en een uitgave van Daisy Miller van Henry James. Geëngageerde literatuur komt in de vorm van De darkroom van Isaac Rosa en Vroeger was alles beter! van Tuomas Kyrö.

Non-fictie publiceren we dit voorjaar over de zorg en over Shakespeare, en er verschijnt een poëziebundel van Peter van Lier. Lies Van Gasse en Peter Theunynck schreven samen de graphic novel Nel.