Francesco Pecoraro op de shortlist Europese Literatuurprijs 2018

woensdag 13 juni 2018
Najaarsaanbieding 2018 online!

donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

Hoogstbesmettelijk, die #FerranteFever!
donderdag 3 september 2015

Maar wat nu te doen bij besmetting?

KUUR BIJ FERRANTEFEVER
Koortsverlagend & smaakversterkend

Herken de verschijnselen
Bij FerranteFever is er sprake van een heftige verslaving. Personen die besmet zijn met deze koorts krijgen geen genoeg van de boeken van Elena Ferrante. Liggen De verborgen dochter en Dagen van verlating al klaar op uw nachtkastje, en overweegt u zelfs Italiaans te leren om de nog niet verschenen delen van de Napolitaanse romans te kunnen lezen? Dan heeft u FerranteFever.

Wees gerust, u bent niet alleen: beroemdheden als James Wood en Gwyneth Paltrow gingen u voor.

Behandeling
Eenmaal daags twee tabletten, in te nemen tijdens het lezen van De nieuwe achternaam, of in combinatie met deel I van de Napolitaanse romans, De geniale vriendin.

Bijwerkingen
Regelmatig zult u de neiging hebben meer boeken van Ferrante te willen lezen. Praat met lotgenoten op Twitter en Facebook, of natuurlijk met vrienden, familie en kennissen, waarbij deze discussietips voor bij De nieuwe achternaam best eens van pas zouden kunnen komen!