donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart!

woensdag 27 december 2017
De cowboykampioen van Aura Xilonen genomineerd voor Libris Mooiste Boekomslag 2017

dinsdag 7 november 2017
Nieuwe roman van Isabel Allende!

dinsdag 31 oktober 2017
Voorjaarsaanbieding 2018 online!

maandag 9 oktober 2017
Elke Veldkamp te gast bij VPRO Boeken

maandag 2 oktober 2017
Wie vlucht en wie blijft van Elena Ferrante nu €15,00

woensdag 13 september 2017
De waren van Daniėl Rovers op Shortlist ECI Literatuurprijs!

maandag 11 september 2017
Prachtige recensie in VPRO Gids over Het leven in tijden van vrede van Francesco Pecoraro

woensdag 23 augustus 2017
Hoera! Wie vlucht en wie blijft van Ferrante nu ook in Bestseller60!

woensdag 9 augustus 2017
Ode aan Pleidooi voor de rechten van de vrouw van Mary Wollstonecraft op 7 september in Spui25

Persbericht - Isabel Allende in Den Haag
donderdag 31 maart 2005

Amsterdam, 31 maart 2005 – Isabel Allende bezoekt Nederland van maandag 4 tot woensdag 6 april voor een korte maar intensieve promotietournee

Bij die gelegenheid is zij op dinsdag 5 april te gast in boekhandel Paagman te Den Haag. Daar wordt zij vanaf 17.00 geļnterviewd door Ursul de Geer over haar leven en werk en zal zij in gesprek gaan met het publiek. Na afloop zal zij voorlezen uit haar nieuwe roman Zorro, die in mei gaat verschijnen.

Via de website www.wereldbibliotheek.nl biedt uitgeverij Wereldbibliotheek de lezers van Isabel Allende de mogelijkheid om vragen aan haar te stellen. De inzenders van de drie leukste vragen worden door de uitgeverij uitgenodigd om hun vragen op dinsdag 5 april persoonlijk aan Isabel te stellen. Zij krijgen tevens een gesigneerd exemplaar van een van haar boeken.

Isabel Allende (Lima, 1942) publiceerde talrijke romans en artikelen. Haar wereldwijde succes begon met de roman Het huis met de geesten, in 1985 in Nederlandse vertaling verschenen, gevolgd door Liefde en schaduw, Eva Luna, Het goud van Tomįs Vargas, Het oneindige plan, Paula, Afrodite, Fortuna's dochter, Portret in sepia, Herinnering aan mijn Chili, De stad van de wilde goden, Het rijk van de Gouden Draak en Het woud van de pygmeeėn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lara Bresser via 020-6381899 of l.bresser@wereldbibliotheek.nl

Zie ook de website van uitgeverij Wereldbibliotheek www.wereldbibliotheek.nl en
de website van boekhandel Paagman www.paagman.nl.