donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Persbericht - Isabel Allende in Den Haag
donderdag 31 maart 2005

Amsterdam, 31 maart 2005 – Isabel Allende bezoekt Nederland van maandag 4 tot woensdag 6 april voor een korte maar intensieve promotietournee

Bij die gelegenheid is zij op dinsdag 5 april te gast in boekhandel Paagman te Den Haag. Daar wordt zij vanaf 17.00 geļnterviewd door Ursul de Geer over haar leven en werk en zal zij in gesprek gaan met het publiek. Na afloop zal zij voorlezen uit haar nieuwe roman Zorro, die in mei gaat verschijnen.

Via de website www.wereldbibliotheek.nl biedt uitgeverij Wereldbibliotheek de lezers van Isabel Allende de mogelijkheid om vragen aan haar te stellen. De inzenders van de drie leukste vragen worden door de uitgeverij uitgenodigd om hun vragen op dinsdag 5 april persoonlijk aan Isabel te stellen. Zij krijgen tevens een gesigneerd exemplaar van een van haar boeken.

Isabel Allende (Lima, 1942) publiceerde talrijke romans en artikelen. Haar wereldwijde succes begon met de roman Het huis met de geesten, in 1985 in Nederlandse vertaling verschenen, gevolgd door Liefde en schaduw, Eva Luna, Het goud van Tomįs Vargas, Het oneindige plan, Paula, Afrodite, Fortuna's dochter, Portret in sepia, Herinnering aan mijn Chili, De stad van de wilde goden, Het rijk van de Gouden Draak en Het woud van de pygmeeėn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lara Bresser via 020-6381899 of l.bresser@wereldbibliotheek.nl

Zie ook de website van uitgeverij Wereldbibliotheek www.wereldbibliotheek.nl en
de website van boekhandel Paagman www.paagman.nl.