donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Zomeraanbieding 2015
maandag 23 maart 2015

Wereldbibliotheek komt met een kleurrijke zomeraanbieding: naast de nieuwe Allende verschijnt van de internationaal doorgebroken Elena Ferrante een nieuwe roman; komt Piet de Rooy (auteur van het bekroonde Ons stipje op de waereldkaart) met een boek over de Nederlandse Darwin; schreef Jan Knol 'de draagbare Spinoza'; en zetten we de lijn van Duitse klassiekers door met De erven Oppermann van Lion Feuchtwanger.

Maar ook de moderne tijd gaat niet onopgemerkt voorbij: Ulrich Becks De wereldrisicomaatschappij is relevanter dan ooit, en Emiliano Monge schreef met De rauwe hemel een aangrijpend boek over de geweldsspiraal in Mexico.

Met een nieuwe roman van A.B. Yehoshua, het debuut van Julia Franck (auteur van de bestseller De middagvrouw) en een dichtbundel van Han van der Vegt is het feest compleet: de zomer kan beginnen!

Klik hier om de zomeraanbieding te bekijken.