donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Presentatie Zand op een zeebed in Brussel
dinsdag 13 januari 2015

Lies Van Gasse maakte een graphic poem. Zand op een zeebed is een beeldend vertelde reis naar de essentie van het menselijk bestaan naar het raadsel dat wij voor onszelf zijn, op zoek naar antwoorden die ons altijd weer ontglippen.

De boekpresentatie vindt plaats op donderdag 5 februari om 19.30 uur in Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel. Kijk hier voor meer informatie.

Tsead Bruinja leidt Lies Van Gasse in, Jan Klug verzorgt de muziek, Heleen Debruyne interviewt en Flor Declercq, Annemarie Estor en Dimitri Bontenakel reageren op creatieve wijze op deze nieuwe bundel.

Met een breed palet aan schrijf- en schildertechnieken vertelt Lies Van Gasse in deze graphic poem hoe een vrouw in de jungle van een stad terechtkomt en daar op zoek gaat naar zichzelf: in de stad, in de ander, in een gevecht. Haar pogingen brengen haar naar het strand, waar ze samen met haar zoektocht wordt uitgevlakt, tot er enkel vragen overblijven.