donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart!

woensdag 27 december 2017
De cowboykampioen van Aura Xilonen genomineerd voor Libris Mooiste Boekomslag 2017

dinsdag 7 november 2017
Nieuwe roman van Isabel Allende!

dinsdag 31 oktober 2017
Voorjaarsaanbieding 2018 online!

maandag 9 oktober 2017
Elke Veldkamp te gast bij VPRO Boeken

maandag 2 oktober 2017
Wie vlucht en wie blijft van Elena Ferrante nu 15,00

woensdag 13 september 2017
De waren van Danil Rovers op Shortlist ECI Literatuurprijs!

maandag 11 september 2017
Prachtige recensie in VPRO Gids over Het leven in tijden van vrede van Francesco Pecoraro

woensdag 23 augustus 2017
Hoera! Wie vlucht en wie blijft van Ferrante nu ook in Bestseller60!

woensdag 9 augustus 2017
Ode aan Pleidooi voor de rechten van de vrouw van Mary Wollstonecraft op 7 september in Spui25

Magnum opus Thomas Mann eindelijk in het Nederlands vertaald!
dinsdag 29 juli 2014

De grootste roman uit de 20ste eeuw is eindelijk in het Nederlands vertaald: Jozef en zijn broers van Thomas Mann verschijnt op 17 oktober.

Op de website www.jozefenzijnbroers.nl kunt u terecht voor alle informatie n leest u hoe u bij voorintekening een hoge korting krijgt.

Op 17 oktober 2014 wordt, meer dan 70 jaar na het Duitse origineel, de allereerste Nederlandse vertaling van Joseph und seine Brder van Thomas Mann gepresenteerd. Dit magnum opus is in alle wereldtalen vertaald, maar tot nu toe niet in het Nederlands. Daar komt nu eindelijk verandering in.

Jozef en zijn broers is avonturenroman, streekroman en liefdesroman in n. De roman omvat de mens en zijn leven in al zijn kleinheid en grootsheid, en is tijdloos qua thematiek, stijl, diepgang en ironie. Het fundament onder dit werk wordt gevormd door een van de mooiste verhalen uit het Oude Testament: dat van de lotgevallen van Jozef, lievelingszoon van Jakob, die door zijn broers uit jaloezie aan rondtrekkende handelslieden wordt verkocht.

Profiteer nu van korting bij voorintekening!
Van 1 juli tot en met 30 september 2014 geldt voor dit boek een intekenprijs van 99,. Vanaf de dag van verschijnen kost het boek 125,.

Aanspraak maken op deze korting van 26, is heel eenvoudig: u downloadt hier het intekenformulier, vult het in, print het uit, en mailt of stuurt het naar uw plaatselijke boekhandel. Let op: alleen met geldige naam, handtekening en datum van intekening is de aankoop geslaagd. Uw boekhandel ontvangt dan bij verschijnen uw exemplaar van Jozef en zijn broers en geeft u een seintje zodra uw boek er is.