Francesco Pecoraro op de shortlist Europese Literatuurprijs 2018

woensdag 13 juni 2018
Najaarsaanbieding 2018 online!

donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

Magnum opus Thomas Mann eindelijk in het Nederlands vertaald!
dinsdag 29 juli 2014

De grootste roman uit de 20ste eeuw is eindelijk in het Nederlands vertaald: Jozef en zijn broers van Thomas Mann verschijnt op 17 oktober.

Op de website www.jozefenzijnbroers.nl kunt u terecht voor alle informatie n leest u hoe u bij voorintekening een hoge korting krijgt.

Op 17 oktober 2014 wordt, meer dan 70 jaar na het Duitse origineel, de allereerste Nederlandse vertaling van Joseph und seine Brder van Thomas Mann gepresenteerd. Dit magnum opus is in alle wereldtalen vertaald, maar tot nu toe niet in het Nederlands. Daar komt nu eindelijk verandering in.

Jozef en zijn broers is avonturenroman, streekroman en liefdesroman in n. De roman omvat de mens en zijn leven in al zijn kleinheid en grootsheid, en is tijdloos qua thematiek, stijl, diepgang en ironie. Het fundament onder dit werk wordt gevormd door een van de mooiste verhalen uit het Oude Testament: dat van de lotgevallen van Jozef, lievelingszoon van Jakob, die door zijn broers uit jaloezie aan rondtrekkende handelslieden wordt verkocht.

Profiteer nu van korting bij voorintekening!
Van 1 juli tot en met 30 september 2014 geldt voor dit boek een intekenprijs van 99,. Vanaf de dag van verschijnen kost het boek 125,.

Aanspraak maken op deze korting van 26, is heel eenvoudig: u downloadt hier het intekenformulier, vult het in, print het uit, en mailt of stuurt het naar uw plaatselijke boekhandel. Let op: alleen met geldige naam, handtekening en datum van intekening is de aankoop geslaagd. Uw boekhandel ontvangt dan bij verschijnen uw exemplaar van Jozef en zijn broers en geeft u een seintje zodra uw boek er is.