woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Imre Dietz in Centrale Bibliotheek Utrecht
woensdag 26 juni 2013

Zondag 30 juni vertelt Imre Dietz over haar thriller Ik kom eraan in de Centrale Bibliotheek in Utrecht, en sluit af met het dansen van de tango.

Imre Dietz is psycholoog en rollenspelacteur. De Argentijnse tango danst zij in haar vrije tijd. Imre: 'Toen ik er op mijn 22e mee kennismaakte, riep dat zo veel op (verlangen, overgave, ontspanning, spanning) dat ik altijd dacht: als ik ooit mijn jeugddroom ga verwezenlijken, namelijk een boek schrijven, dan moet tango erin. Vandaar dat naast voorlezen uit mijn debuut er ook een tangodemonstratie zal zijn, om iets mee te geven van de sfeer en om te ontdekken of andere mensen daar ook zo veel bij voelen. En zo niet, wat het dan wel bij hen oproept. Verder zal er ruimte zijn voor de psychologie van een sektarische beweging (onderwerp in Ik kom eraan), en het schrijven van een boek. Voor mij inspirerende vragen zijn: wat drijft je, waar hou je van, maak je keuzes op basis van waar je goed in bent of wat je fascineert? Graag ga ik daarover in gesprek op zondag 30 juni in de bibliotheek."

Zondag 30 juni, Centrale Bibliotheek Utrecht, eerste etage, 15.00-16.00 uur

Meer informatie vindt u hier.