donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Zojuist verschenen: De vrouwenverkoper van Giorgio Faletti
dinsdag 14 mei 2013

Na in ItaliŽ al 700.000 keer over de toonbank te zijn gegaan nu ook in Nederland: de spannende literaire thriller De vrouwenverkoper van Giorgio Faletti. Wanneer de mooie Carla op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat vrouwenverkoper Bravo op onderzoek uit in een wereld voor politie-achtervolgingen, afpersing door gangsters en zelfs terroristische activiteiten van extreem-links en de Siciliaanse maffia...

Het is 1978. ItaliŽ dreigt in chaos en anarchie te vervallen. Oud-premier Aldo Moro is ontvoerd door de Rode Brigades, de maffia is heer en meester op SiciliŽ en wint steeds meer terrein in de rest van het land. In de nachtclubs van Milaan feest de high society onbezorgd door. Bravo, hoofdpersoon in De vrouwenverkoper van Giorgio Faletti, voorziet deze high society van vrouwen, en raakt per ongeluk betrokken bij een bloedige machtsstrijd die achter de onbezorgde feestjes schuilgaat. In rake stijl zet Faletti de onderwereld en het nachtleven van Milaan neer, waar psychologisch genuanceerde personages terechtkomen in een razend spannend plot.