woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Persreis naar Care Santos in Barcelona
donderdag 2 mei 2013

Voor de verschijning van De kleur van de herinnering van Care Santos gingen Lies Schut van de Telegraaf, Sonja de Jong van het Haarlems Dagblad en Nico Hylkema van de Leeuwarder Courant afgelopen weekend op bezoek bij de Spaanse bestsellerauteur in Barcelona.

Tijdens een stadswandeling door regenachtig Barcelona nam Care Santos (zie foto) de journalisten mee door de steegjes en straten van Barcelona, die de achtergrond vormen van haar nu in het Nederlands vertaalde roman De kleur van de herinnering. Santos toonde de historische plekken die een rol spelen in deze roman over een tragisch geheim van een familie op stand uit het begin van de twintigste eeuw. Historische en fictieve personages lopen door elkaar in dit mysterieuze verhaal, dat begint met de veelbelovende woorden:

‘Op een dag vertel ik alles wat ik me herinner en dan zullen de doden zich omdraaien in hun graf,’ fluisterde Concha eens tegen haar geliefde Aurora.

We kijken uit naar de interviews die binnenkort in de kranten zullen verschijnen!