donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

'Koffie' verschijnt vandaag
vrijdag 15 februari 2013

Koffie, een bijzonder boek. Marc Kregting werkte er jaren aan en ook door de uitgeverij en grafisch ontwerper is speciale aandacht aan dit project besteed. Vanaf vandaag ligt het dan eindelijk in de winkel, verpakt op ludieke wijze: als koffiepak.

Koffie is de enige drug die overal legaal gebruikt wordt. Ze brengt troost, schept gezelligheid, lijmt brokken, maakt wakker en er wordt veel geld mee verdiend. In dit boek vertelt Marc Kregting het grote verhaal van koffie, dat hij op smaak brengt met kleine anekdotes. Wie spreekt van de bekendste boon ter wereld, heeft het over harde dagelijksheid en zijdezachte liefdes. Koffie is een tragikomisch feuilleton dat begint bij de kredietcrisis in 2008 en wordt afgewisseld door polemiek en handige weetjes.

Marc Kregting (Breda, 1965) leerde op achtjarige leeftijd ‘koffie verkeerd’ kennen. Hij woont in België waar hij met plezier ‘een koffietje’ drinkt. Om de uitwerking op lichaam en geest te testen, dronk Kregting tijdens het werken aan dit boek minstens tien koppen zwarte koffie per dag.

U moet het boek wel even uitpakken voordat u van zijn stijl, zijn vorm en zijn inhoud kan genieten. Met of zonder melk en suiker.

U bestelt Koffie via deze link.