donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Maak kans op kaartjes voor de BOZAR BOOK CLUB in Brussel
donderdag 17 januari 2013

De BOZAR BOOK CLUB is een Brusselse leesclub waar maandelijks romans van internationale schrijvers worden besproken (afwisselend in het Nederlands, Frans of Engels). De eerste sessie van dit jaar, op dinsdag 22 januari, gaat over Gloed, de bekende roman van Sándor Márai. Uitgeverij Wereldbibliotheek mag 2 kaartjes weggeven!

Stefan Hertmans leidt de Nederlandstalige BOOK CLUB van komende dinsdag. Hertmans is niet alleen een van de meest vooraanstaande auteurs in Vlaanderen, hij doceerde ook jarenlang de vakken literatuur en tekstanalyse.

Stefan Hertmans: “Gloed vertelt het verhaal van twee vrienden die elkaar in hun hoge ouderdom opnieuw ontmoeten en onvermijdelijk geconfronteerd worden met de gevolgen van een geheim dat ze heel hun leven met zich mee hebben gedragen. De sfeer is uiterst suggestief en geconcentreerd, terwijl het raadsel toch intact blijft.”

Wil jij samen met iemand anders naar deze bespreking, mail dan z.s.m. je volledige naam naar publiciteit@wereldbibliotheek.nl en dan hoor je maandag 21 januari of je gewonnen hebt.

Kijk voor meer informatie op www.bozar.be.