woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

'Ik ben Maan' genomineerd voor Zeeuwse Boekenprijs
vrijdag 2 november 2012

De debuutroman Ik ben Maan van Maan is genomineerd voor de Zeeuwse Boekenprijs 2012. De Zeeuwse Boekenprijs is een initiatief van het Zeeuws Tijdschrift, de Zeeuwse Bibliotheek, de PZC en de Zeeuwse boekhandels.

Op de shortlist staan naast Ik ben Maan de titels Een meedogenloze vrede van André van der Veeke, Hier - 20 jaar Blřf van Ernst Jan Rozendaal, Licht/Light van Jan van Munster en Peter Lodermeyer en Café Walraven van Jan van Rijsingen. De vijf boeken zijn gekozen uit een lijst van 46 inzendingen. Alle 46 boeken komen nog wel in aanmerking voor de publieksprijs.

De jury van de Zeeuwse Boekenprijs bestaat uit commissaris van de koningin Karla Peijs (voorzitter), hoofdredacteur van het Zeeuws Tijdschrift Paul van der Velde (secretaris), de net afgetreden directeur van de Zeeuwse Bibliotheek Ton Brandenbarg, PZC-hoofdredacteur Peter Jansen, en twee gastjuryleden: hoogleraar Louise Fresco en schrijfster Floortje Zwigtman.

De winnaar van de prijs wordt op zaterdag 10 november bekendgemaakt en ontvangt een geldbedrag van 1000 euro en het Zeeuws Meisje.