donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Onbederf'lijk Vers in Nijmegen
woensdag 10 oktober 2012

Onbederf’lijk Vers is het grootste gratis toegankelijke poëziefestival van Nederland en wordt elk jaar georganiseerd in Nijmegen. Deze editie vindt plaats op woensdag 17 oktober en dit jaar is er een Jeroen Mettes-podium in Villa Lux.

Saskia de Jong, Lieke Marsman en Marc Kregting zullen daar voorlezen uit het Nagelaten werk van Jeroen Mettes.

Het concept van poëziefestival Onbederf’lijk Vers is even simpel als succesvol. Verspreid over diverse locaties in de binnenstad dragen een groot aantal dichters een selectie uit hun werk voor. Op iedere locatie wordt een gerenommeerd dichter geflankeerd door twee aanstormende talenten. Zij delen podium en microfoon. De avond is verdeeld in drie rondes van drie kwartier. De rondes beginnen om 20.00u, 21.00u en 22.00u. Per ronde draagt iedere dichter een kwartier voor. Daarna volgt een kwartier pauze, waarin het publiek in de gelegenheid wordt gesteld om zich naar een andere locatie te begeven. Op deze manier vinden er in totaal vele tientallen optredens plaats en heeft iedere bezoeker de kans om negen dichters te beluisteren. Onbederf’lijk Vers wordt traditiegtrouw in stijl afgesloten met een feestelijk programma.

Meer informatie over het festival is te vinden op http://onbederflijkvers.nl.