woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Liesbeth Lagemaat treedt op met Greyhound Bastards
woensdag 26 september 2012

Rockmuziek en poŽzie, een spannende combinatie. Dichteres Liesbeth Lagemaat en rockband Greyhound Bastards zijn bezig met try outs voor hun programma poŽzie-muziek. Binnenkort zijn ze live te bewonderen.

Tijdens de optredens draagt Liesbeth Lagemaat teksten voor uit haar meest recente dichtbundel, Het uur van de pad, de muziek bestaat uit soundscapes van Greyhound Bastards. Elk optreden is een improvisatie, nooit zijn twee uitvoeringen hetzelfde want het optreden wordt aangepast aan de plaats, het tijdstip, de omstandigheden.

Op 7 oktober (van 15:15 tot 15:45) zijn Liesbeth Lagemaat en Greyhounds Bastards te bewonderen tijdens een try out in de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede, tijdens een kunstenmanifestatie. Entree is gratis.

Voor meer informatie over de optredens van Liesbeth Lagemaat en Greyhounds Bastards kunt u contact opnemen met publiciteit@wereldbibliotheek.nl.