donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

'In de naam van TienKamelen' genomineerd
woensdag 12 september 2012

De debuutroman van Bouke Billiet, In de naam van TienKamelen is een van de tien genomineerden voor de Bronzen Uil. Dat heeft de organisatie van het literaire festival Het Betere Boek vorige week bekendgemaakt.

Met deze literaire prijs wil Het Betere Boek de meest beloftevolle Nederlandstalige auteur, wiens debuutroman in 2012 is verschenen, in de kijker plaatsen. De prijs zal op 6 oktober worden uitgereikt door Sylvain Peeters, voorzitter van de jury, en Lieven Decaluwť, schepen van cultuur van de stad Gent. De winnaar sleept 5.000 euro en het beeld van een bronzen uil in de wacht.

In samenwerking met De Morgen reikt Het Betere Boek op 6 oktober ook een publieksprijs De Morgen uit. Deze prijs gaat naar de auteur die de meeste stemmen van bezoekers achter zijn of haar naam krijgt. Er kan online gestemd worden via www.hetbetereboek.be maar ook op de dag zelf kunnen de bezoekers van Het Betere Boek hun stem uitbrengen. Men maakt dan kans op een boekenpakket met alle tien genomineerde debuten.