donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Valentijnsactie Leo @ Emmi
dinsdag 14 februari 2012

Goed nieuws! Iedereen die genoten heeft van Emmi @ Leo – Goed tegen noordenwind, kan eindelijk lezen hoe het verder gaat. Vandaag - op Valentijnsdag - verschijnt het verrassende vervolg: Leo @ Emmi - Stormbestendig. Uitgeverij Wereldbibliotheek doet drie exemplaren cadeau.

‘Gierend van het lachen hing ik over de leuning van de bank. Wie indertijd genoot van Bridget Jones, moet dit zeker lezen.’ - Libelle

Emmi Rothner en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire - via e-mails. Het was een grote liefde, uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk zou gebeuren kwam er iets tussen en vertrok Leo naar de VS. Het contact werd verbroken. Nu, na bijna een jaar, keert Leo terug uit Boston. Eenmaal thuis ziet hij een paar berichten van Emmi in zijn mailbox. Beiden zijn nog altijd tot over hun oren verliefd op elkaar, en een échte ontmoeting lijkt onvermijdelijk. Alleen hebben ze allebei een relatie...

Valentijnsactie

Wil jij kans maken op een van de drie exemplaren die Uitgeverij Wereldbibliotheek cadeau doet? Stuur vóór 1 maart een e-mail naar publiciteit@wereldbibliotheek.nl en vertel ons hoe jij je geliefde digitaal verrast op Valentijnsdag.