woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Bijzondere presentatie nieuwe roman van Martijn Knol
woensdag 14 september 2011

Donderdag 15 september 2011 wordt de nieuwe roman van Martijn Knol, Alles kan kapot bij Boekhandel Bijleveld in Utrecht gepresenteerd. Extra bijzonder is het omslag van deze roman, dat deze avond speciale aandacht zal krijgen.

Meer dan vier jaar werkte Martijn Knol aan deze monumentale roman, die in zeven hoofdstukken de weg terug aflegt van het heden van kunstenares Serafijn van der Voort. Zij heeft zich voorgenomen het verleden met rust te laten - en dan met name het oorlogsverleden van haar grootvader Ambrosius. Hij werd in de Tweede Wereldoorlog als jonge man te werk gesteld in Duitsland, en ging daarna verbeten op zoek naar het paradijs.
Het is een rijke roman over liefde, vriendschap en familiebanden, over de wil tot scheppen, en over de vernietigende kracht van seksualiteit. Een roman om ademloos te lezen en verbijsterd te herlezen.

Tekst en beeld vallen bij Martijn Knol altijd samen. Extra bijzonder is het omslag van Alles kan kapot. Martijn heeft namelijk zelf het omslag van de volledige eerste druk van 1500 exemplaren verscheurd! Ook heeft hij 250 unieke exemplaren genummerd en gesigneerd.

De avond begint om 19.00 uur, u bent van harte uitgenodigd
in Boekhandel Bijleveld, Janskerkhof 7 in Utrecht - aanmelden kan via boekhandel.bijleveld@gmail.com