donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Presentatie nieuwe roman DaniŽl Rovers
maandag 8 augustus 2011

Op zondag 14 augustus 2011 wordt de nieuwe roman van DaniŽl Rovers, Walter, gepresenteerd in voormalig grootseminarie Bovendonk te Hoeven.
DaniŽl Rovers debuteerde in 2010 bij Uitgeverij Wereldbibliotheek met zijn roman Elf, die op de longlist van de AKO-Literatuurprijs terecht kwam. Walter is zijn tweede roman die bij Uitgeverij Wereldbibliotheek verschijnt.

De twaalfjarige Walter, tweede zoon in een Brabants boerengezin, gaat in 1952 naar het seminarie om tot priester te worden opgeleid. Hij voelt zich er thuis, ook al keren begin jaren zestig steeds meer medestudenten de opleiding de rug toe. Walter blijft, maar schuift zijn priesterwijding op de lange baan. Wanneer hij het seminarie verlaat, is de wereld buiten de muren compleet veranderd. Hij is daar niet voor toegerust.

Op het programma van de presentatie staan een foto-lezing, en oud-seminaristen spreken over het verleden van het grootseminarie. Liesbeth Eugelink zal voor een gesproken recensie zorgen.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar promotie@wereldbibliotheek.nl