donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

ARMADA verschijnt in augustus als dubbelnummer
woensdag 22 juni 2011

ARMADA - tijdschrift voor wereldliteratuur - zal niet in juni, maar in augustus 2011 verschijnen. Ter gelegenheid van de Beijing International Book Fair begin september, waarop Nederland gastland is, verschijnt half augustus het juninummer samen met het septembernummer in een dubbeldikke Armada nr 63/64 geheel gewijd aan de nieuwe Chinese literatuur.

Deze bijzondere aflevering van Armada - boordevol verrassend proza, eigentijdse poŽzie, schrijversportretten van en interviews met de belangwekkende Chinese auteurs van nu, en met stevige achtergrondessays over onder meer de paradoxale rol van internetliteratuur en de onvoorspelbaarheid van de censuur - laat u, met gastredacteur Mark Leenhouts als uw gids, zien hoe gevarieerd en bovenal hoe sprankelend de Chinese literatuur van vandaag de dag is. Verspreid over het nummer vindt u bovendien een aantal essyas en recensies waarin Chinese auteurs hun gedachten laten gaan over de Nederlandse literatuur.