donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart!

woensdag 27 december 2017
De cowboykampioen van Aura Xilonen genomineerd voor Libris Mooiste Boekomslag 2017

dinsdag 7 november 2017
Nieuwe roman van Isabel Allende!

dinsdag 31 oktober 2017
Voorjaarsaanbieding 2018 online!

maandag 9 oktober 2017
Elke Veldkamp te gast bij VPRO Boeken

maandag 2 oktober 2017
Wie vlucht en wie blijft van Elena Ferrante nu €15,00

woensdag 13 september 2017
De waren van Daniël Rovers op Shortlist ECI Literatuurprijs!

maandag 11 september 2017
Prachtige recensie in VPRO Gids over Het leven in tijden van vrede van Francesco Pecoraro

woensdag 23 augustus 2017
Hoera! Wie vlucht en wie blijft van Ferrante nu ook in Bestseller60!

woensdag 9 augustus 2017
Ode aan Pleidooi voor de rechten van de vrouw van Mary Wollstonecraft op 7 september in Spui25

Nieuwe editie bestseller Daniel Glattauer
donderdag 1 juli 2010

Eind juli verschijnt de nieuwe editie van Emmi @ Leo. Goed tegen noordenwind voor slechts €10,-. Via blogs, Twitter en Facebook wordt de aandacht gevestigd op deze liefdesroman in e-mails.

Klik hier voor een leesfragment.

Ga naar facebook/emmienleo en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Wil je dit boek ook in je blog bespreken? Stuur dan een e-mail met je verzoek en een link naar je blog naar promotie@wereldbibliotheek.nl.

Leo Leike krijgt per ongeluk e-mails van de hem onbekende Emmi Rothner. Uit beleefdheid antwoordt hij haar. En omdat Emmi zich door zijn woorden aangetrokken voelt, schrijft ze hem terug.
Snel moet Leo toegeven: ‘Mijn belangstelling voor jou, beste Emmi, is gigantisch. Maar ik weet ook hoe absurd die belangstelling is.’ Iets later erkent ook Emmi: ‘Het zijn jouw woorden en wat ik ervan maak: een man van wie ik me opeens voorstel dat het best eens zou kunnen dat zo iemand echt bestaat.’
Het lijkt nog maar een kwestie van tijd te zijn, dat ze elkaar ook werkelijk gaan ontmoeten, maar deze vraag maakt hen beiden zo onrustig, dat ze het antwoord liever nog een tijdje voor zich uitschuiven. Bovendien is Emmi gelukkig getrouwd en verwerkt Leo net een mislukte relatie. Maar vooral: zouden al die gestuurde en ontvangen liefdesgevoelens standhouden bij een persoonlijke ontmoeting?