donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Nieuwe editie bestseller Daniel Glattauer
donderdag 1 juli 2010

Eind juli verschijnt de nieuwe editie van Emmi @ Leo. Goed tegen noordenwind voor slechts €10,-. Via blogs, Twitter en Facebook wordt de aandacht gevestigd op deze liefdesroman in e-mails.

Klik hier voor een leesfragment.

Ga naar facebook/emmienleo en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Wil je dit boek ook in je blog bespreken? Stuur dan een e-mail met je verzoek en een link naar je blog naar promotie@wereldbibliotheek.nl.

Leo Leike krijgt per ongeluk e-mails van de hem onbekende Emmi Rothner. Uit beleefdheid antwoordt hij haar. En omdat Emmi zich door zijn woorden aangetrokken voelt, schrijft ze hem terug.
Snel moet Leo toegeven: ‘Mijn belangstelling voor jou, beste Emmi, is gigantisch. Maar ik weet ook hoe absurd die belangstelling is.’ Iets later erkent ook Emmi: ‘Het zijn jouw woorden en wat ik ervan maak: een man van wie ik me opeens voorstel dat het best eens zou kunnen dat zo iemand echt bestaat.’
Het lijkt nog maar een kwestie van tijd te zijn, dat ze elkaar ook werkelijk gaan ontmoeten, maar deze vraag maakt hen beiden zo onrustig, dat ze het antwoord liever nog een tijdje voor zich uitschuiven. Bovendien is Emmi gelukkig getrouwd en verwerkt Leo net een mislukte relatie. Maar vooral: zouden al die gestuurde en ontvangen liefdesgevoelens standhouden bij een persoonlijke ontmoeting?