donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Wereldbibliotheek goed vertegenwoordigd in de Leesclub tip 10
maandag 7 juni 2010

Een goed leesclubboek heeft veel te bieden: een thematiek die discussie oproept, een opvallende structuur of schrijfstijl, personages die de lezer raken en het liefst natuurlijk een combinatie van factoren die je als lezer uitdaagt en maakt dat je graag over juist dit boek met anderen van gedachten wilt wisselen.Boek-delen: het tijdschrift voor leesclubs heeft twee titels van Uitgeverij Wereldbibliotheek in de Leesclub tip 10 opgenomen:
Margaret Mazzantini en Julia Franck

Ter wereld gekomen van Margaret Mazzantini staat op plaats 4: 'De Italiaanse Gemma resit met haar puberzoon Pietro naar Sarajevo, de stad waar ze de liefde van haar leven beleefde. Wat is er destijds precies gebeurd en waarom was Gemma in oorlogstijd in Sarajevo? Een boek vol verrassende wendingen waarin je ondanks de forse omvang blijft lezen.'
Profiteer nu van de kortingsbon die te downloaden is via leesditboek.nl: u betaalt dan 17,50 in plaats van 22,50

De middagvrouw van Julia Franck staat op plaats 10: 'Aan het eind van de oorlog laat een Duits-joodse vrouw in het door de Russen bezette deel van Duitsland haar zoontje achter op het station. Wat beweegt haar? Julia Franck schreef een schrijnende roman over verlies en verstoting. Bekroond met de Deutscher Buchpreis."