donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart!

woensdag 27 december 2017
De cowboykampioen van Aura Xilonen genomineerd voor Libris Mooiste Boekomslag 2017

dinsdag 7 november 2017
Nieuwe roman van Isabel Allende!

dinsdag 31 oktober 2017
Voorjaarsaanbieding 2018 online!

maandag 9 oktober 2017
Elke Veldkamp te gast bij VPRO Boeken

maandag 2 oktober 2017
Wie vlucht en wie blijft van Elena Ferrante nu €15,00

woensdag 13 september 2017
De waren van Daniël Rovers op Shortlist ECI Literatuurprijs!

maandag 11 september 2017
Prachtige recensie in VPRO Gids over Het leven in tijden van vrede van Francesco Pecoraro

woensdag 23 augustus 2017
Hoera! Wie vlucht en wie blijft van Ferrante nu ook in Bestseller60!

woensdag 9 augustus 2017
Ode aan Pleidooi voor de rechten van de vrouw van Mary Wollstonecraft op 7 september in Spui25

Pascal Mercier komt naar Nederland!
woensdag 25 maart 2009

Pascal Mercier – pseudoniem van Peter Bieri - komt dinsdag 14 april naar Nederland. De auteur van Nachttrein naar Lissabon zal tot en met vrijdag 17 april diverse boekhandels bezoeken om zijn zojuist in Nederland verschenen roman Lea te promoten. Pascal Mercier zal lezingen geven, in gesprek gaan met zijn lezers en zijn boeken signeren.

Pascal Mercier brak in Nederland door met zijn roman Nachttrein naar Lissabon, waarvan inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht zijn. In februari verscheen zijn laatste roman, Lea, waarover hij in de volgende plaatsen meer over zal vertellen:

Dinsdag 14 april aanvang 15.00uur
Boekhandel Blokker organiseert een bijeenkomst in het Oude Slot, Ringvaartlaan te Heemstede.
Voor meer informatie zie www.boekhandelblokker.nl of bel met boekhandel Blokker: 023 5282472

Dinsdag 14 april aanvang 19.00uur
Boekhandel van der Meer organiseert een literair diner met Pascal Mercier in Villa De Duinen.
Tussen de heerlijke gangen door zal Pascal Mercier vertellen over het tot stand komen van zijn roman Lea, zal hij voorlezen en in gesprek gaan met zijn lezers.
Voor meer informatie zie www.boekhandelvandermeer.nl UITVERKOCHT!!!

Woensdag 15 april aanvang 15.00uur
Pascal Mercier bezoekt Boekhandel Selexyz Scholtens te Groningen, Guldenstraat 20. Hij houdt een korte lezing, beantwoordt vragen van lezers, leest voor uit eigen werk en signeert.

Woensdag 15 april aanvang 20.00uur
Studium Generale / De Rijksuniversiteit in Groningen organiseert een lezing van Pascal Mercier, How does Literature contribute to Freedom.
Voor meer informatie zie www.rug.nl/studium

Donderdag 16 april aanvang 14.00uur
Pascal Mercier bezoekt Boekhandel Selexyz Broese, Stadhuisbrug 5 te Utrecht. Hij houdt een korte lezing, beantwoordt vragen van lezers, leest voor uit eigen werk en signeert.

Donderdag 16 april aanvang 17.00uur
SPUI25 organiseert in samenwerking met Boekhandel Athenaeum te Amsterdam een ontmoeting met Pascal Mercier over zijn literaire werk en de belangrijkste thema’s die daarin aan bod komen. Locatie Spui 25-27 te Amsterdam.
Aanmelden (gratis) via spui25@uva.nl

Vrijdag 17 april aanvang 15.30uur
Pascal Mercier bezoekt Boekhandel Selexyz Dekker van de Vegt, Marikenstraat 29 te Nijmegen. Hij houdt een korte lezing, beantwoordt vragen van lezers, leest voor uit eigen werk en signeert.

Vrijdag 17 april aanvang 19.30uur
Pascal Mercier bezoekt Boekhandel Van Someren & Ten Bosch, Turfstraat 19 te Zutphen.
Voor meer informatie zie www.boekhandelsomerentenbosch.nl

PROGRAMMA EN AANVANGSTIJDEN ONDER VOORBEHOUD!

Voor meer informatie kunt u mailen naar o.bol@wereldbibliotheek.nl