woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Feesteditie Nachttrein naar Lissabon
dinsdag 9 december 2008

Deze maand verscheen de gebonden, luxe editie van Pascal Mercier's Nachttrein naar Lissabon, waarvan er in Nederland al meer dan 200.000 exemplaren verkocht zijn.
Voor deze eenmalige gebonden uitgave schreef Pascal Mercier een voorwoord waarin hij zich richt tot zijn Nederlandse lezers.

Pascal Mercier vertelt in zijn voorwoord hoe zijn succesvolle roman Nachttrein naar Lissabon tot stand is gekomen en is eerlijk over alle vragen die het schrijven van dit boek opriep. Hij twijfelde zelfs of het boek überhaupt uitgegeven moest worden: 'was het eigenlijk geen waanzin om met mijn eigen fantasie, die zoveel over mezelf onthulde, in de openbaarheid te treden?
Gelukkig is het boek er, en Pascal Mercier is geraakt dat er zoveel mensen zijn die zich met hun eigen ervaringen in het boek hebben teruggevonden.
Voor alle liefhebbers van Mercier is er nog meer goed nieuws: in het voorjaar van 2009 verschijnt de Nederlandse vertaling van Lea en komt hij naar Nederland!