woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Feestelijke presentatie Armada: 'In Flanders'Fields'. De literaire verbeelding van de Groote oorlog
dinsdag 4 november 2008

Donderdag 6 november vanaf 13.30 uur wordt het nieuwe nummer van Armada Bloed en rozen. De literaire verbeelding van de Groote Oorlog in stijl gepresenteerd aan de Vrije Universiteit, faculteit der Letteren, te Amsterdam. Tot ca. 17.00 uur zijn er verschillende sprekers, na afloop is er een borrel. De toegang is gratis.

Negentig jaar geleden eindigde de 'Groote Oorlog', die zo diep zijn stempel drukte op de literatuur.
Toen de Eerste Wereldoorlog uitbrak wist niemand precies waarom men opmarcheerde, maar men deed het massaal en euforisch. In deze Armada een verrassend kijkje in de literaire beleving van de oorlog. Bijna alle medewerkers aan dit nummer zullen donderdag 6 november aanwezig zijn bij de presentatie en spreken: Ben Peperkamp, Jacqueline Bel, Geert Buelens, Luc Devoldere, Arnold Heumakers, Hans Bertens, Willem G. Weststeijn, Ton Naaijkens, Emanuelle Radar, Ton Hoenselaars en Diderik Oostdijk werken allemaal mee aan het symposium waarin er ook tijd gemaakt wordt voor vragen en discussie. Ontvangst vanaf 13.00 uur, aanvang symposium 13.30 uur. Na afloop is er een borrel.

Vrije Universtiteit, De Boelelaan 1105, Zaal 8 A 04
Van 13.30 tot 17.00 uur, toegang gratis