donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Lezingen Joosje Lakmaker Amsterdam
maandag 5 mei 2008

Wie nieuwsgierig is geraakt naar Voorbij de Blauwbrug. Het verhaal van mijn joodse grootvader en méér wil horen over de geschiedenis van de familie Lakmaker, kan eind mei een van de lezingen in Amsterdam bijwonen.
Voorbij de Blauwbrug. Het verhaal van mijn joodse grootvader werd vorige week enthousiast ontvangen door de pers:
'Het boek getuigt van een formidabel schrijverstalent' Nelleke Vermeer, Nederlands Dagblad
'Liefhebbers van sociale en politieke geschiedenis kunnen hun hart ophalen' Elsbeth Etty, NRC Handelsblad

'Voorbij de Blauwbrug is een familieportret van uit de armoede en ellende omhoog krabbelende, idealistische, met een vooruitgangsgeloof bezielde Amsterdamse joden gedurende de eerste helft van de 20ste eeuw. De bijna paradoxale kracht van dit verhaal is, dat je al lezend geneigd bent te vergeten welke doem er overheen hangt.'
Elsbeth Etty, NRC Handelsblad

De lezingen vinden op de volgende data en locaties plaats:

Zondag 25 mei 2008 om 15:00uur bij de Stadsboekwinkel Amsterdam, Vijzelstraat 32 te Amsterdam. en

Woensdag 28 mei 2008 om 20:00uur bij Linnaeus boekhandel, Middenweg 29 te Amsterdam.

De lezingen duren ongeveer een uur, er is gelegenheid om vragen te stellen en uiteraard signeert Joosje Lakmaker haar boek. Neem voor meer informatie contact op met Uitgeverij Wereldbibliotheek.