woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Nieuwe titel van Sándor Márai verwacht: Bekentenissen van een burger
donderdag 18 oktober 2007

Begin november zal de roman Bekentenissen van een burger in de boekhandel te koop zijn. De kenners van het werk van Sándor Márai beschouwen dit als onbetwist hoogtepunt in zijn oeuvre. Op 34-jarige leeftijd schreef hij dit magistrale boek over een jongen die volwassen wordt.

Bekentenissen van een burger laat niet alleen op magistrale wijze zien hoe een jongen volwassen wordt maar biedt de lezer tegelijkertijd een schitterend panorama van het europa van de eerste dertig jaar van de twintigste eeuw.
Márai beschrijft het toenmalige leven met warmte en met een scherpe mensvisie, zodat de lezer diep geraakt wordt en zich Márai's reflectie eigen maakt.
Op melancholieke, maar soms ook zeer humoristische wijze wordt een wereld voor het voetlicht gebracht, die, hoe beklemmend ook, een monument was van beschaving, cultuur en adembenemende schoonheid: het burgerlijke Europa.
Bekentenissen van een burger zal begin november in de boekhandel verkrijgbaar zijn en kost € 22,50.