donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Luister nu naar het interview met Liesbeth Lagemaat
maandag 2 april 2007

Afgelopen dinsdagavond, 3 april, was Liesbeth Lagemaat te gast bij het radioprogramma De Avonden van de VPRO. Wim Brands en Erik Jan Harmens hebben Liesbeth Lagemaat een uur geïnterviewd, Liesbeth heeft ook enkele gedichten uit haar recent verschenen bundel, Een koorts van glas voorgedragen. Luister op De Avonden

Een koorts van glas verscheen afgelopen februari en is de tweede bundel van Liesbeth Lagemaat bij uitgeverij Wereldbibliotheek. De gedichten in deze bundel bevestigen haar talent in alle opzichten. De lezer wordt geconfronteerd met krachtige beelden, prachtige klanken en een dwingend, meeslepend ritme. Liesbeth Lagemaat schrijft poëzie waaraan de lezer zich langzaam en als gehypnotiseerd moet overgeven.
In 2005 werd Liesbeth Lagemaat gelauwerd met de C. Buddingh'-prijs voor haar debuut Een grimwoud in mijn keel