donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Baggerman en Dekker wederom genomineerd
maandag 30 oktober 2006

Arianne Baggerman en Rudolf Dekker zijn met het boek Kind van de toekomst door de Erasmus Universiteit Rotterdam voorgedragen voor de Prijs van Wetenschap en Maatschappij 2006.

De Avond van Wetenschap en Maatschappij is bedoeld om onze
toponderzoekers in de schijnwerpers te plaatsen, en hen daarnaast te stimuleren tot een actieve rol in discussies over maatschappelijke onderwerpen. Ook dit jaar zullen onderzoekers of onderzoeksgroepen die in het voorafgaande jaar een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd binnen het thema "Wetenschap en Maatschappij" speciaal in het zonnetje worden gezet. Zeventien wetenschappelijke instellingen mogen kandidaten voordragen. Daaruit worden door de jury de finalisten gekozen: de Zeven Toppers voor de Prijs van Wetenschap en Maatschappij. Hun bijzondere wetenschappelijke prestaties zullen in een aantrekkelijk, ruim te verspreiden brochure worden gepresenteerd.

De prijs wordt uitgereikt door staatssecretaris Karien van Gennip tijdens de Avond van Wetenschap en Maatschappij, die op 6 november 2006
plaats zal vinden in de Ridderzaal in Den Haag.

Voor meer informatie zie De Avond van Wetenschap en Maatschappij

Baggerman en Dekker werden 19 oktober geinterviewd door Teleac radio. Dit programma kunt u online beluisteren klik hier