donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

Zojuist verschenen: Ik ben hier weg
dinsdag 20 juni 2006

Zojuist is de nieuwe roman van Natasha Radojcic verschenen. Ik ben hier weg is een roman over volwassen worden, met een sterke en spectaculaire hoofdpersoon, een eigenzinnige overlever met een groot hart.

Tijdens haar omzwervingen vanuit JoegoslaviŽ naar Cuba, naar Griekenland en uiteindelijk New York, zoekt een jonge vrouw, de brutale en scherpzinnige Sasja, zich een weg door een labyrint van verraad, seks, verslaving en geweld. Als rode draad is er de band met haar moeder, aan wie zij gelukkige herinneringen, maar die in het roerige BosniŽ op sterven ligt. Aan haar heeft. In de roes van drugs en alcohol probeert Sasja te ontkomen aan het verdriet om het verlies van haar moeder, maar in dat verdriet vindt ze ook de hoop dat ze altijd een thuis zal vinden, waar ze ook terechtkomt.

Voor meer informatie zie Ik ben hier weg