donderdag 31 mei 2018
Hans Dekkers genomineerd voor de Halewijnprijs 2018!

woensdag 16 mei 2018
Fernando Aramburu wint literatuurprijs Premio Strega Europeo 2018

woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

WAT IS NIEUW? Boeken die blijven
donderdag 4 mei 2006

Elk jaar verschijnen er duizenden nieuwe boeken. Die komen in de boekhandel. En die verdringen duizenden andere boeken die er al een tijdje liggen. Voor de boekhandel zijn dat geen nieuwe boeken meer. Maar wel voor de lezer.

Voor de lezer is een nieuw boek een boek waarvan hij nog niet eerder heeft gehoord, of dat hij nog niet heeft gelezen. Ook al is het tien jaar oud. Het zijn boeken waarvan hij het bestaan niet kent. Daarom presenteren wij op onze website voortdurend boeken uit ons prachtige fonds die niets aan waarde en kwaliteit hebben ingeboet en voor velen nieuw zullen zijn.

Het prachtige boekenfonds van Wereldbibiotheek is te groot om integraal aanwezig te zijn in de gemiddelde boekhandel. De hoge literaire kwaliteit maakt iedere titel uit ons fonds uniek, het zijn met recht boeken die blijven. Op onze site kunt u alle boeken bekijken.

De roman Ga niet weg van Margaret Mazzantini is zo'n boek dat niet aan tijd gebonden is.
Een aangrijpende roman over liefde, lust, schaamte en moed.
Paperback, 272 blz. 11,-, ISBN 90-284-2069-x, verkrijgbaar in de boekhandel.

Voor meer informatie zie Ga niet weg