Boek
Auteur

- Nevel in Tanger
 

Het leven heeft Flora Gascón niet gebracht wat ze ervan gehoopt had. Ze is getrouwd met een saaie man, het lukt haar niet om zwanger te worden, en haar gedroomde carrière als vertaalster van grote literatuur is nooit van de grond gekomen. Ze zou wel met dit alles willen breken, maar ze mist de kracht om ergens anders opnieuw te beginnen. Dan brengt het lot een man op haar pad, die haar verleidt tijdens een avondje uitgaan. Wanneer ze na een gepassioneerde nacht naar haar oude leven terugkeert, realiseert ze zich dat ze alleen zijn naam weet: Paul. En dat er een boek op zijn hotelkamer lag: Nevel in Tanger. Ze koopt een exemplaar van dat boek en ontdekt tot haar verrassing dat de hoofdpersoon diezelfde Paul blijkt te zijn. In een impuls koopt ze een vliegticket naar Marokko, waar ze naar hem op zoek gaat.

‘Cristina López Barrio toont zich in Nevel in Tanger een waardig navolgster van Isabel Allende.’ Noordhollands Dagblad

‘Voor de lezer is deze roman vooral de ontmoeting met een stad met een geheimzinnig en fascinerend karakter. De roman is spannend, goed van stijl en bovenal een ode aan het nog altijd sprookjesachtige Tanger.’ Wykein

Oorspronkelijke titel: Niebla en Tanger

Uit het Spaans vertaald door: Jacqueline Visscher

paperback met flappen

13,5x`21 cm.

320 pagina's

ISBN 9789028427686

prijs € 19,99

Alle leverbare titels van deze auteur:

Nevel in Tanger

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)