Boek
Auteur


 Klik op cover voor een leesfragment.
 (N.B. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.)

- De Hamer van de Goden
 

In het eerste deel van de ASGARDSAGE ontwaakte Thor in een razende storm en was hij zijn geheugen kwijt. Hij voerde een zware strijd in Asgard, maar hoe was hij daar beland? Het spectaculaire antwoord op die vraag staat in De Hamer van de Goden.

Tijdens een verschrikkelijke storm vinden veel van Thors mannen de dood, maar Thor zelf slaagt er toch in met een groot leger de kust van een vreemd land te bereiken. Hij voorvoelt dat er vreemde machten aan het werk zijn. Zijn mannen zien in hem hun god, maar zelf twijfelt hij. Wie is hij? Wat ligt er in dit duistere oord op hen te wachten? En valt er hier wel iets te winnen?

‘Hohlbein schrijft zo beeldend dat het lijkt of je naar een film kijkt.’ – Die Welt

‘De Hamer van de Goden is een combinatie van Engelse gothic novel en Duitse romantiek.’ – Die Zeit


De pers over De Hamer van de Goden:

‘een fijne aanvulling op het verhaal van Thor’ – Planetaeon.nl

‘De Hamer van de Goden is een boek met vaart en een echte aanrader voor de liefhebber van krachtige helden die een robbertje kunnen vechten. ’ – Fantasyboeken.org

'Naast het goed beschreven verhaal over de veranderende verhouding tussen Thor en Torben is ook het prozaïsche, beeldende taalgebruik van Hohlbein absoluut een genot.' - Hebban.nl ****

Oorspronkelijke titel: Der Hammer der Götter

Uit het Duits vertaald door: Eisso Post

paperback

13,5x21 cm.

128 pagina's

ISBN 9789028425910

prijs € 14,95

Alle leverbare titels van deze auteur:

De Hamer van de Goden

Thor

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Johannes Vermeerstraat 63, 1071 DN Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)