Boek
Auteur

- De dagen van de Schaduw
 

Vijf oogsten, vijf zonnejaren zijn verstreken sinds het leger van Misáianes het Grensland binnenviel. De verschrikkingen van de strijd echoën nog na, als opnieuw een vloot uit de Oude Wereld aanmeert om het continent te veroveren – een bedreiging die nog groter en gevaarlijker is.
Zonder dat de bewoners van het Grensland het merken, gaat een vrouw van boord. Zij is de moeder van Misáianes en is gekomen om het leger van haar zoon bij te staan in de strijd. Zij is de Schaduw, de Dood. De krijgers en magiërs van het Grensland voeren een heroďsch gevecht tegen het vijandelijke leger, maar hun enige hoop om vrouwe Schaduw een halt toe te roepen, ligt in de handen van een onschuldig kind.

‘De sfeer is door en door fantasy, waarbij de verteller met een zekere weemoed terugkijkt naar de gebeurtenissen, alsof ze tragisch, maar onvermijdelijk waren. Het is heel anders dan de actiefantasy die we vanuit de Angelsaksische wereld over ons heen krijgen. Verfrissend.’ – www.purefantasy.nl

Oorspronkelijke titel: Los días de la Sombra

Uit het Spaans vertaald door: Bob de Nijs

Gebonden, met stofomslag

15,5x24 cm.

320 pagina's

ISBN 9789028423305

prijs € 19,90

Alle leverbare titels van deze auteur:

De dagen van de Schaduw

De dagen van het Hert

De dagen van het vuur

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Johannes Vermeerstraat 63, 1071 DN Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)